Wednesday 30 April 2014

hayret edilesi davranislar

yani ne saniyorsa kendini. ne currettir, anlayabilmis degilim. anlayamadigim seylerin karsisinda dis biliyorum. bileme sureci gorece sakince geciyor ama kafa patlatma surecinde kiyameti kopardigimi soyleyebilirim.

ne saniyorsun kendini diyip yumruk atmama az kaldi galiba. budala herif. kucuk beyninde neler donuyor acaba.

insanlardan tiksiniyorum. rahat birakin beni ya.

Wednesday 23 April 2014

hepinizi mahvedicem.

30 yasimin bitmesine çok az kaldı ve bu yaştan sonra göreceksiniz sayın baylar ve o çok şahane travmalar. hepinizi doğduğunuza pişman edeceğim.

Sunday 13 April 2014

31

kenari tirlikli sayfalari olan orta formattan biraz kucuk bir kitap. kapagi beyaza boyanmis mukavvadan ve ortasinda kucuk bir diktortgenin icinde ancak mercekle gorebileceginiz bir fotograf var. yazarin bi fotografi samsun sinop yolunda hunharca yurudugu bir gun cok sevdigi bir arkadasinin odunc aldigi nikon'uyla cekmis. sonra da filmin uzerine koydugu bir kopya kagidi ile cizerek kopayalamis. sonra da onun fotografini cekmis. siradan bir manzara fotografi gibi gorunuyor. kumsal ve deniz ve taaa ileride ise koyun bir ucu. tepeler, vs. ama dikkatle baktiginizda denizin ortasinda batmakta olan bir rus gemisini gorebilirsiniz ve yuzerek sahile varan murettabini.

32 sayfadan olusan kitap sadece otuz dakikada yasananlari anlatiyor.